Ohjeen avulla valmistat: noin 4 annosta.
Tarvittava valmistusaika arviolta: alle 60 min.
Vaikeusaste: helppo
Valmistustapa: uunissa
Näitä aineksia tarvitset:
2 pss (yhteensä 400 g) pakastettua parsakaalia ja/tai kukkakaalia
2-2,5 dl ruokakermaa
3 rkl juustoraastetta
3 rkl pakastesipulikuutioita (tai pieni sipuli pilkottuna)
1/2 tl mustapippuria
Näitä välineitä tarvitset:
Uunivuoka (noin 29 cm x 19 cm), ruoka- ja teelusikka.
Näin valmistat parsa-kukkakaalivuoan:
1. Laita uuni kuumenemaan 200 C asteeseen.
5. Ripottele noin 1/2 tl mustapippuria vuoan päälle. - Voit lisätä halutessasi myös muita mausteita, kuten valkosipulia.
7. Laita vuoka uuniin uunin alatasolle ja kypsennä noin 40 minuuttia. Ota vuoka uunista patalappuja- tai kintaita käyttäen ja sammuta lopuksi uuni.
- VINKKI! Lisää vuokaan esimerkiksi pari desiä valmiiksi keitettyjä kikherneitä, herkkusieniä tai muita kypsennettyjä kasviksia, niin saat täyttävän kasvisruoan. Sekoita kasvikset parsa- ja kukkakaalien joukkoon ennen kuin kaadat ruokakerman.
-VINKKI! Paista n. 300 g jauhelihaa tai broilerinsuikaleita kypsäksi pannulla, lisää vuokaan ja sekoita ennen kuin kaadat ruokakerman, niin saat herkullisen ja täyttävän liharuoan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Vastaan mielelläni kysymyksiin ja otan vastaan kommentteja ja kehitysideoita koskien sivustoa ja ruokaohjeita.