20.2.2011

Mango-ananas-välipalarahka











Ohjeen avulla valmistat: 2 annosta.
Arvioitu valmistusaika: alle 10 min.
Vaikeusaste: hyvin helppo


Näitä aineksia tarvitset:

1 tlk ananaspaloja
1 mango-hedelmäsosepurkki (á 125 g)
1 prk rasvatonta maitorahkaa (á 250 g)




Näitä välineitä tarvitset:

Kulho, lusikka.







Näin valmistat välipalarahkan:


1. Avaa ananspurkki ja kaada koko purkin sisältö liemineen kulhoon.








2. Avaa mangosose ja lisää purkin sisältö kulhoon.









3. Avaa maitorahkapurkki ja lisää purkin sisältö kulhoon.










4. Sekoita tasaiseksi lusikalla.








Nauti herkullinen välipala.











-VINKKI! Voit käyttää myös muita hedelmäsoseita ja käyttää pelkän ananaksen sijaan esimerkiksi sekahedelmäsekoitusta.

- VINKKI! Marjarahka: käytä mangososeen sijaan kuningatar-/marjasosetta ja ananasten sijaan n.150 g mustikoita, mansikoita tai muita marjoja.


Ravintoainesisältö

 


Koko resepti
Annos / kpl
Hiilihydraatteja
  47 g
 23,5 g
Proteiinia
  26 g
 13 g
Rasvaa
  1,5 g
 2 g
Kuitua
  3 g
 0,75 g



Energiaa kJ:
  1366
668
Energiaa kcal:
  326
163

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja otan vastaan kommentteja ja kehitysideoita koskien sivustoa ja ruokaohjeita.