Ohjeen avulla valmistat: noin 2 dl porkkanaraastetta.
Tarvittava valmistusaika arviolta: noin 15 min
Vaikeusaste: helppo
Näitä aineksia tarvitset:
2 isoa porkkanaa
Näitä välineitä tarvitset:
Leikkuulauta, kuorimaveitsi, raastinrauta, tarjoilukulho.
Näin valmistat raasteen:
1. Pese porkkanat viileän veden alla ja kuori varovasti kuorimaveitsellä.
2. Raasta pestyt ja kuoritut porkkanat raastinraudan avulla.
Tue raastinta pystyssä toisella kädellä ja varo vahingoittamasta sormiasi.Porkkanaraasteen karkeus riippuu käyttämäsi raastimen sivun reikien koosta.
Laita valmis raaste tarjoilukulhoon tai asettele suoraan lautaselle.
Ravintoainesisältö
1 porkkana | (á noin 65 g) | |
Hiilihydraatteja | 3 g | |
Proteiinia | 0,4 g | |
Rasvaa | 0,1 g | |
Kuitua | 1,6 g | |
Energiaa kJ: | 88 | |
Energiaa kcal: | 21 |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Vastaan mielelläni kysymyksiin ja otan vastaan kommentteja ja kehitysideoita koskien sivustoa ja ruokaohjeita.